CIMCentre Excursionista de Bellpuig

Dimecres, 20 Juny 2018

Notícies

Estelada en mà guanya la Ultra Trail al Montblanc

02 September 2008
El català Kilian Jornet ha afegit aquest diumenge una altra fita al seu ja extens palmarès. L’atleta ceretà ha guanyat l’Ultra Trail Mont-Blanc, una de les curses de muntanya més dures del panorama internacional, amb 166 quilòmetres i 9.400 metres de desnivell al voltant del cim d’Europa. A més a més, ha establert un nou rècord (20h56min50s) i es converteix, amb 20 anys, en el guanyador més jove de la prova, pensada habitualment per a corredors amb molta més experiència.

Exposició 25è aniversari

29 August 2008
Exposició fotogràfica en motiu dels 25 anys del CIM Oberta del 29 d'Agost al 14 de setembre. La podeu visitar de 6 a 8 del vespre, a la Sala Annexa de l'Ajuntament de Bellpuig

La lluita pel aigua

22 May 2008
Lamentable, trist, decebedor, ha estat l’espectacle donat pels nostres polítics els darrers dies, sobre una qüestió tant sensible com és la gestió de l’aigua. Davant d’un problema de sobreexplotació d’un recurs escàs, ells han optat per la confrontació amb el territori, la lluita per l’aigua! i en aquesta lluita han pensat que tot si val: les actuacions “d’amagatotis”, la mentida, els “decretazos” i entre tant, es continuen habilitant nous aprofitaments d’una aigua que no hi ha.

Bellpuig camina!

15 May 2008
El proper dijous dia 15 de maig a la casa de cultura de Bellpuig, es farà la presentació oficial de les sis primeres rutes del projecte: "Bellpuig camina".

Dates del Tour al Montblanc

12 May 2008
Ja hem escollit la data per a anar a fer el Tour al Montblanc. Ho farem dels dies 5 (dissabte) al 13 de juliol (diumenge) El plan és utilitzar un dia per a anar, un altre per a tornar i set dies de travessa.

Això va de debò!

12 March 2008
Bé, sense dubte, això va de debò! Aquest és l'aspecte que té ultimament, el bonic pantà de Canelles vist des de la Ermita de La Pertusa al Montsec d'Ares, camí del famós congost de Montrebei. Podem fer veure que no ens en donem compte, però mentres uns "barruts" afirmen quer un creixement sostenible és possible, la natura no amaga les ferides que li fem...

Samarretes 25 anys

11 March 2008
Ja podeu encarregar les samarretes commemoratives dels 25º anys de fundació del Centre excursionsta CIM. Podeu enviar un correu encarregant-les a cim@cimbellpuig.cat el preu sortirà entre sis i set euros.

Enllaços socials

Facebook
Twitter
RSS

Llista de correu

Vols estar informat de totes les activitats que realitzem? Inscriu-te!!

Contacte

Vols fer-nos alguna suggerència?
Comentar-nos algun problema?


Contacta'ns

cimbellpuig.cat v3

Vàlida per a l'XHTML 1.0

Disseny i desenvolupament: L'Esquirol Imprudent