CIMCentre Excursionista de Bellpuig

Dijous, 24 Gener 2019

Notícies

Birdwatching 2013

19 May 2013

Ocells

No us ho perdeu!!!

11 September 2012

ANC

Actes de la Flama 2012

12 May 2012

El passat 12 de maig, membres del CIM, varen assistir juntament amb la representació de congressistes del Cercle de Joves de Perpinyà, guardians i organitzadors de la Flama a la Catalunya Nord,  al 28e. Congrés Europeu de la Flama a Saint-Cannat, representant a la vila de Bellpuig i a les entitats que propaguen la Flama del Canigó a la nostra Terra. 

 Bellpuig fou pionera en portar la Flama a les terres de Ponent, i també ho ha sigut assistint a aquest congrés. Tampoc podem oblidar que des de fa molts anys la gent de la nostra vila assisteix al Congrés  de la Catalunya Nord, que aquest any es celebra el proper dia 19 de maig a Illa, aquest ja serà, el 58e. Congrés Internacional dels Focs de Sant Joan i La Flama del Canigó.

Preparació per a "Ultra Trails"

01 March 2012

El nostre company Enric Sabaté, digne representat del CIM a gestes com “La Tor des Gegants” i quart classificat a la “Lliga Catalana de curses d’Ultra Resistència” (categoria Masters), s’ha ofert a assessorar a qui vulgui iniciar-se en aquestes activitats.

Ell us explicarà quin és l’equipament idoni, algun truc sobre la  dieta i quins són els ritmes adequats durant les curses. I si us sentiu valents, podreu sortir amb ell  a entrenar!

El contacte el podeu fer per correu electrònic: ENSABAT@terra.es  o per telèfon: 699738929

3ª Marxa popular pels Plans de la Vall del Corb

01 February 2012

Cartell MarxaPodeu trobar tota l'informació a:

www.cimbellpuig.cat/Marxa/

O busqueu-nos al Facebook!

O envieu-nos un correu a:

cim@cimbellpuig.cat

A partir del dia 1 de febrer us podreu inscriure aquí mateix a:

"Menu" -> "El CIM" -> " Pagaments per web"

Pla de Llicències pel 2012

15 December 2011

Per fi la FEEC ha publicat el Pla de llicències per l'any que ve (2012). Podreu trobar els preus i cobertures a l'apartat: "documents" d'aquesta web o tota la informació a la web de la FEEC ( http://www.feec.es/menu-feec/llic%C3%A8ncies )

Per una qüestió de país, els membres de la Junta del Centre excursionista CIM us recomanem que us tragueu la llicència de la FEEC "No habilitada" (La catalana).

I Lliga catalana de Curses d'Ultra Resistència

01 November 2011

Ja s'han publicat les classificacions de la "I Lliga catalana de Curses d'Ultra Resistència"- El nostre companys Enric Sabaté ha quedat classificat en quart lloc (a només cinc punts i mig del tercer classificat...) de la categoria "Master" (Més grans de 50 anys)

Podeu trobar la classificació per cursa a l'apartat documents d'aquesta web.

Felicitats Enric!

"In memoriam"

31 October 2011

La Montse i l'Ignasi ens fan arribar la notícia de la desaparició de l'Anatoly Moshnikov. Guia, i company seu a la expedició que van fer aquest estiu al cim de l'Elbrus, a les muntanyes del Caucas.

A l'apartat "documents" d'aquesta web, podeu trobar l'escrit: "In memoriam", el seu petit homenatge personal cap a una personal, que tot i la breu relació que hi van tenir, va deixar una profunda petjada...

Anatoly: Descansa en pau!

 

La Tor des Gegants

19 September 2011

El nostre company i amic Enric Sabaté ha acabat (que ja és un mèrit...) en el nº 109 la cursa de muntanya “La Tor des Gegants” (http://www.tordesgeants.it/tdg/index.php/spa/ ) Una activitat per l’entorn dels Alps, només reservada pels superhomes: 330km de recorregut, 24.000 metres de desnivell acumulat, i  amb només set dies de temps per a fer-ho...

 

Doncs això: Felicitats Enric!

Bellpuig i la guerra de Successió

24 August 2011

"Bellpuig i la guerra de succeció" Aquesta és la proposta de la revista el Pregoner pel dimecres 24 d'agost a les 22 hores, a la plaça de l'oli de Bellpuig.

La xerrada serà a càrrec de l'Eduard Puig i Bordera,bellputxenc, historiador i estudiós del període que va entre la guerra dels segadors i la guerra de successió a la comarca de l´Urgell i a Bellpuig en concret.

Aquesta xerrada té moltes similituts a la proposta que en els darrers  anys es feia desde"el CIM-Correllengua", i que consistia en recuperar la memoria histórica del nostre país a partir de fets importants que han succeit a la nostra vila.

Enllaços socials

Facebook
Twitter
RSS

Llista de correu

Vols estar informat de totes les activitats que realitzem? Inscriu-te!!

Contacte

Vols fer-nos alguna suggerència?
Comentar-nos algun problema?


Contacta'ns

cimbellpuig.cat v3

Vàlida per a l'XHTML 1.0

Disseny i desenvolupament: L'Esquirol Imprudent