CIMCentre Excursionista de Bellpuig

Dimecres, 23 Gener 2019

Estanys de Malniu

Zona geogràfica: Cerdanya

Tipus d'activitat: Raquetes

Nivell principiant

principiant

Ressenya

Ressenya

Estany Malniu gelatPreveure el lloc exacte on farem una sortida de raquetes amb antelació és molt agosarat, ja que estem sotmesos al caprici de la meteorologia que determina on hi haurà o no hi haurà neu un dia determinat.

Tot i això, aquest cop ens atrevim a programar una sortida amb raquetes de neu als bonics estanys de Malniu a la Cerdanya.

Sortirem el més a prop que el cotxe ens permeti, de la pista que porta de Meranges al refugi guardat de Malniu (2.130 metres). D’allí surt “oficialment” la ruta planejada.

Sortirem direcció Nord-oest , i de seguit trobarem l’estanyet de Mal , o de l’Òs com també és conegut, continuarem en la mateixa direcció fins arribar a l’estany de Malniu. El vorejarem per la dreta fins arribar al pla Fondal.

Des del prat Fondal i en direcció Oest , en menys de mitja hora de camí trobarem el punt culminant de la ruta: l’estany de Guils (2.254 metres)

Ara seguirem en suau baixada el torrent de Tartarés fins al bosc de la Comella, i d’allí en direcció Sud trobarem el refugi lliure de la Feixa.

Del refugi seguirem el GR-11 en direcció Oest fins al refugi de Malniu, on haurem tancat el circuit. Ara ja només quedarà tornar fins on haurem deixat el cotxe.

Xarxes socials

Comparteix-ho

Enllaços socials

Facebook
Twitter
RSS

Llista de correu

Vols estar informat de totes les activitats que realitzem? Inscriu-te!!

Contacte

Vols fer-nos alguna suggerència?
Comentar-nos algun problema?


Contacta'ns

cimbellpuig.cat v3

Vàlida per a l'XHTML 1.0

Disseny i desenvolupament: L'Esquirol Imprudent